FC Casa Grande
     
 
Lounas
Ma - Pe 11.00 - 14.00

 

Aukioloajat
Ma - To 11.00 - 21.00 La 12.00 - 24.00
Pe 11.00 - 24.00 Su 12.00 - 21.00

  

 

Fc Casa Grande

 

 

 

 

 

 FC Casa Grande on aito italialainen lounas- ja a´la carte ravintola joka on toiminut Seinäjoen keskustassa vuodesta 2011. A-oikeuksilla varustetusta ravintolasta löytyy ruokaa moneen makuun.

 

Listalta löytyy mm. herkullisia antipastoja, pastaruokia, risottoa, liha-annoksia, pizzoja sekä tietenkin aitoja italialaisia jälkiruokia. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy 46, kesäaikaan katettu terassi sekä katutason isompi eurooppalaistyylinen terassi tuovat asiakaspaikkoja lisää 86.

 

FC Casa Grande on suosittu ruokapaikka niin lounasaikaan kuin iltaravintolanakin. Laaja asiakaskunta koostuu niin pizzanystävistä kuin ihmisistä jotka haluavat tulla nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan kynttilän valossa. Ravintolan italialais-romanttista tunnelmaa on lisäämässä pöytien aidot kukat sekä ystävällinen ja asiakaslähtöinen henkilökunta.

 

Ravintolan keittiömestarina toimii sisilialainen Paolo Vitale. Paolo on tuonut nämä ihanat ruoat ravintolan listalle mukanaan kotimaastaan Italiasta. Erityismaininta täytyy antaa hänen isoäitinsä reseptillä valmistetusta jopa suomen parhaaksi jälkiruoaksi kehutusta tiramisusta. 

 

Tervetuloa nauttimaan pala italiaa!